lørdag den 11. maj 2013

AGF - SønderJydske

94. APOKALYPSEN AFBLÆST! 2-1. Det holdt hårdt og det er værd at tænke over hvor pressede vi var af SjE og over hvor glade vi er for denne sejr. Det har været så magert i foråret at det her føles som havde vi vundet pokalfinalen.

93. Staff trækker tiden og Lodberg går bonanza. Stephphan løber mod hjørneflaget og gør sin ting. Første hjørne til AGF.

91. SjE har en spiller som hedder Jules Vernes, han knalder til den fra distance. Staff er dog en mur idag. Kom nu...

90. Obligatorisk Kure kaos. Han glemmer at Staff har og får en albue i fjæs. #AK274LIFE

88. Kure satser 1000% og vinder heldigvis tacklingen. Helt krampagtigt...SjE frispark og der er panik i feltet, de beholder bolden...og Staff snupper. 4 ekstra minutter. 

86. Stor chance til SjE! Vi er helt nervøse og Sønderjydske har overtaget mentalt og fysisk. Det kan blive grimt det her...

85. Der er lige spildt øl på co-bloggerens sofabords koskind. Der er et psykohøjt spændingsniveau.

84. ...som Absalonse pumper over mål. 

82. Schellaci, han var røvgod dengang han bare sad på bænken. En universitetsmand, sympatisk og givetvis god til fodbold. Virkeligheden var bare en anden. Advarsel Kure. Frispark udenfor feltet. Vi er pissenervøse nede bagved og man kan se det...

80. Vi savner roen, smider boldene alt for nemt væk og pludselig er SjE fri i feltet. Pasanen satser og redder. Generelt tema for os dog, ro på drenge! Schellaci er gjort klar. Danger, danger. Hjørne SjE...hovedstød som Staff snupper.

78. Hjørne SjE...det kører ud i ingenting. Lodberg, farligt spil. Lodberg er som minimum i en top 10 Mest Irriterende Bondetamper i Suppen.

76. Lodberg bliver skubbet helt frem for tysken. Aktiver Anders Kure effekt.

73. Devdarianis forår i tre ord: lige, ved og næsten. Han snyder en offside og snubler den ved siden af målet. Meget sløjt...det var en friløber.

70. Sønderjydske vinder duellerne.

67. Sønderjydske er klart farligst pt. Tror ikke der er flere mål i os idag, så nu skal den vist trækkes hjem. Det bliver nervøst og afspejler sig i den hast min co-blogger spiste pizza (pepperony og oliven). Det var rent ud sagt imponerende. 

66. Jürgen spiller fantastisk idag. Men han har spillet færdig for idag. Slothy kommer ind istedet om et øjeblik.

64. Briksen var træt, så fair nok at tage ham ud. Imens gør Sloth sig så småt klar. Spørgsmålet er om der er plads til 2 generalissimoer eller om man piller Jürgen ud.

60. Sønderjydske banker på, mens Devdariani gør sig klar til at komme på...istedet for Briksen. PS vil Apokalypsen, der var flere mål i Briksy.

59. Briksen header væk og det hele ender med et målspark. Thygesen har en pointe dog. Der kommer til at være nerver. Ingen af holdene har endnu kunne sætte sig på kampen, men Sønderjydske virker som om at de har mest vind i sejlene.

58. Kresten saver Tommy. Gult kort. Jesper Thygesen, med indblik i freudiansk teori: alt herfra bliver nervøst. Jeez. Sønderjydske hjørne...

55. Suk. Absalonse knalder en helflugter ind efter slattent forsvarspil af Pasanen. 2-1. Flot mål, men Pasanen, han er sårn en lille smule slatten. 

53. Taktikhjørnet. Sorin presser meget højt oppe på Sønderjydskes bagkæde. Muligvis for at presse sydtysken når de kun har 3 centralt. KP er Sorins Ice Man.

50. BRIKSEN! Kresten Pikhår presser Sydtyskes forsvar som får stress og Briksen curler den ind i det lange hjørne. Flot sparket ind. 2-0 de hvide. Kan vi stadig nå medaljer?

48. Stephphan i et godt raid mod baglinjen og efter lidt ping pong i feltet løber det ud i sandet. Stephphan har været god idag.

47. Sønderjydskes intention er at komme udover kanterne ifølge Lars Søndergaard og deres backs er begyndt at røre på sig.

46. Vi er igang igen. Der er glæde, men der også semi lange løg. Især hos co-bloggeren. Som ligger hus til Apokalypsen. Vil ikke sige for meget, men hos co-bloggeren har man koskind som dug på sofabordet. Bonusinfo.

45. Pause:












44. Måske er det snarere et polyestersæt PS har på. Jeg trækker mit hør og spiller ud med noget poly istedet.

43. Syg redning af Staff for lidt siden. 

41. Briksen har bolden i kassen! Men det annuleres for offside. KP agerede pludselig wing og smed en sukkerbold ind til Briksy, som løb 100 meter i offside. Tsk!

40. Vi sover BIG TIME og pludselig er Vibe helt fri og Dino Arm laver en Gordon Banks. Sindsyg redning. Kure skylder kvajebajer for den der.

37. Sønderjydske... er ikke noget godt hold. Jeg fucker også med jinxing og sårn, men de har været latterligt middelmådige indtil videre.

35. Vi har frispark lidt til venstre for feltet...Ozzy pumper den ind og den ryger ud over baglinjen. Både Ozzy og Stephphan har været opsatte idag. Fedt for os, dårligt for APOKALYPSEN.

34. Vi ligger helt tiden og lurer med bolde i dybden til Ozzy. Det har været semi-farligt et par gange. Very interesting. Og så er der SHOUT OUT Tossehjørnet. Det synes Jesper Thygesen er fedt.

32. Min co-blogger jinxer lortet og siger at 'de kommer ikke frem til noget sydtyske', hvorefter de trækker et nyt hjørne....som forårsager panik og klumpspil. FOR HELVEDE CO-BLOGGER! Do NOT fuck med APOKALYPSEN!

30. Vi har ikke rigtigt sat vores kanter op, men har mest distribueret den via midtbanen. Det betyder at Briksen ikke har haft voldsomt meget at tage sig til i hovedhøjde. Og i det samme det blev skrevet rev Stephphan sig fri og kørte mod baglinjen. Og lagde den fladt ind i feltet.

28. PS er iført et lysegråt sæt. Jeg mistænker at der kan være noget hør indblandet. Ingen albuelapper dog.

26. Som Henrik Hansen pumper ind til Staff. Som ikke gør noget godt uden at følge det op med noget skidt. Han sparker den direkte ud til en sydtysker...

25. Vores angrebsspil er forunderligt nok ganske farligt. Det virker som om at vi har flere folk i boksen når bolden kommer derind. I mellemtiden får Sønderjydske et hjørne...

23. Henrik Hansen skyder frispark langt udefra. Ufarligt. Staff har.

22. Skud på mål fra de hvide. Tror det var Stephphan. Havde travlt med at slå Dantes Inferno op. Der er lige den tand mere fjas i litteraturvidenskab siges det.

19. Sønderjydske står rigtigt højt på banen uden at det lige har givet noget. Der er mange folk oppe på vores del af banen, men ufarligt er det. Apokalypsen er på pause. Det var noget Dante også var med på med hans inferno, hvis i er med på sårn en bette en.

16. KP knalder et langskud mod mål. God nok power, knapt så god retning. Co-blogger af Apokalypsen, kræver at jeg 'roser PS for hans Jürgen genistreg'. Fandme nej Marianne.

14. Jïirgen distribuerer som en konge, men det løber ud i sandet. Jürgen har været vores klart bedste spiller indtil videre. Midtbanegeneral.

12. Sønderjydske får første halvchance. Og vinder et langt indkast...som Staff går skævt af. Det munder heldigvis ud i et frispark.

10. Sønderjydske spiller i Diadora. Det er italiensk lissom pizza. Like.

09. Pirlo rollen? Eller er det Jonny Hansen rollen? Shout out Jonny Hansen iøvrigt.

06. Vi har scoret for første gang i 7 kampe på hjemmebane. Og vi fortsætter presset, vi vil score mere. Stephpan pumper den ind over byen, hvor Ozzy præcis ikke er lang nok. Der sker sager!

05. BINGO DINGO! Vi er foran 1-0! Lang aflevering fra Jürgen fra vores banehalvdel til Ozzy som med kattepoten dikker den ind. Nævnte vi Jürgen i Pirlo rollen?

03. Vores gameplan er klar. Den skal ind til ham den høje. Sorin er først mand på pumpen.

01. Vi er igang og starter med lidt tjubang og frempuffede brystkasser. Klassisk 'vi er ikke bange for nedrykning' stil.

00. Jürgen i Pirlo rollen. Jeg lader den lige stå lidt...på skærmen.

00. PS har evalueret på nedrkningsslaget. Der er 3 finaler, og jeg citerer manden selv, 'det klarer vi nok'. Betryggende.

00. Sønderjydske stiller med en flok nobodyer og Vibe/Absalonse/BeckMand. Og så har de Henrik Hansen. Han tager en plads i denne signaturs top 3 over mest irriterende nuværende superligaspillere. HHA er der også.

00. Der savnes på Tina Müller. Til gårsdagens dækning af FCN - OB var hun iført en fiks læder/paillet/nitte jakke, som var decideret 'raffig'. Det kan man tillade sig at konstatere med den ene fod i post-APOKALYPSEN.

00. I mangel af optakt på TV bliver der drukket øl i køkkenet (Wookie IPA). Valdano er i relativt højt humør på P3. Konceptet er 'udover kanterne og ind til Briksen'. PS siger 'det kunne godt have været værre'. Vi liveblogger nu alligevel fra APOKALYPSENS FORGÅRD. Folkens.

00. Der er indkøbt øl, planer om en pizza og så er der sørme også en startopstilling:

Staff

Sorin-Pasanen-Kure-Kirke

Jürgen

Stephphan - KP - Hjalte - Ozzy

Briksen

Spændende. Eller. Det er ihvertfald lidt anderledes med Jürgen i en slags Pirlo rolle. Hvis man skal være lidt gavmild.

Med de vigtige ting på plads, så kommer aftenens 64.000 kroners spørgsmål - Hawaii eller Marinara?

Liveblogging: Apokalypsen

Det er AGF - Sønderjydske. Det er fra klokken 16:30 her på bloggen. Og det er pænt vigtigt med 3 point.

Ses vi?


mandag den 6. maj 2013

Man bliver bare så træt...

I fem år har vi forsøgt at holde det gode humør og den gode tone her på bloggen. En anelse skingerhed hist og et ilsk indspark pist, javel, men nu er kampgejsten ved at være gået af ballonen.

For hvordan skal man kunne investere (postitivt eller negativt) i Aarhus Gymnastik Forening, når det hele bare er så tamt og ligegyldigt som det har været det sidste halve års tid. Det har været så anæmisk en forestilling fra klubben vi elsker, at nedturen nærmest har været som at følge et kuld lemmingers løb mod kanten og være ligeglad med om de faldt eller ej. Så slattent har det været.

Det har faktisk været så slattent at man savner lidt mere galehus, lidt flere tårer, lidt mere sved og...noget mere hår på toppen. Denne signatur taler kun for sig selv, men selv ikke en lille hurtig Lange transfer kunne gøre noget ved manglen på interesse.

Hvad stiller man op? Denne signatur har mest lyst til at sige ADIOS, læne sig tilbage, drømme om Erik, fnise af ungdommen med deres TUMBLRe og .gifs og bare lade Peterstrojkaen løbe sin gang. Solen skinner udenfor i den virkelige verden, det er værd at overveje.