torsdag den 31. januar 2013

Kirken og en fashionista

Det er sgu intenst for tiden.

Mens en af fortidens rivaler liggende døende ovre i hjørnet med mælkehvide øjne og en vejtrækning, der med længder slår selv den hårdest ramte astmatiker, er det hele noget mere gelinde i vores del af den verden, de kalder Suppen.

Jo, jo. Aron er solgt (som skrevet nedenfor), men det - hvis beløbet af det rigtige, hvad vi tror - er helt fint. Penge i kassen, du ved - og Mate 4 Life!

Nå, men nu har Morfar Olsen så også set, hvad vi andre har vist lige helt fra begyndelsen: Kirken er sizzling hot på den back. Om det så er højre eller venstre. Ligemeget. En tur med landsholdet og så lige en mere. Tillykke!

 
Når han samtidig lige får skærpet konkurrencen med lejesvenden (!) Dominic Oduro fra Manchester City i truppen, kan vi sgu ikke rigtig se det glippe. Vi er iøvrigt helt pjattede med denne Oduros kuldeafvisenede og meget glinsende buks, der næsten må tolkes som et statement i disse Fashion Week-dage, hvor Vibskov til sit show netop spåede meggins (ja, mande-leggins) til at blive det store.

tirsdag den 29. januar 2013

Ode til et vindue

Transfervindue forstås. Det summer behageligt med transfersnak på Fredensvang. Ikke de så ofte benyttede vandrør, men snarere sårn lidt voksne forhandlinger a la "mor og far er ikke uvenner, men far bliver nødt til at flytte for sig selv lidt og vi er stadig venner, men bor ikke sammen". Agtigt. Lad os opsummere... *Aron er gone. AZ siger det. Arons Facebook siger det. Og pålidelige medier som bold.dk siger det. Det er slut før det rigtigt startede. Og hvis vi får 15 millioner for, hvad der i bedste fald, kan kaldes for et råt talent, så er det vel helt ok. *Brugge. Skønt sted. Denne signatur har engang været overordentlig beruset på en campingplads i byen. Det var dengang Thierry Henry udstillede Søren Colding, så det var en bittersød dag. Brugge huser også Club Brugge og de har en semi hard on for Casper Sloth. Fuldt forståeligt. Denne signatur vil dog mene at det vil være bedst for alle hvis der bliver slået koldt vand i blodet, både hos unge Sloth, men også hos Papa Kniven. Der er krummer i knægten og lad os dog vente indtil sommeren/efteråret og så kan Sloth komme til Ligue 1 istedet og vi kan få lidt mere i klubkassen. *Moldskred. Han er hot i polarcirklen. Knap så hot andetsteds. Hvorfor, ved Zeus' skæg, skrev vi nogensinde kontrakt med ham?

fredag den 25. januar 2013

Wee Scotty Sellars

Læsere af bloggen ved at vi er har en række få, men vigtige favoritter på bloggen. Det er blandt andet Jean Paul von Der Burgh, Graulund, Toumas Aho og så selvfølgelig den diminutive englænder Scott Sellars. Og han elsker også os. Eller også kunne han ikke komme tanke om andre steder, da han blev spurgt om han kendte et semi-eksotisk lavere rangerende fodboldland, da Sheikh Mansoor spurgte. Og hvorfor skriver vi pludselig om Scott Sellars? Jamen, det er jo fordi Manchester City cremer i bukserne, ved tanken om at kunne arbejde sammen med klubben der gjorde Mike Tullberg til måltyv.

torsdag den 17. januar 2013

Thats life

Den her saftige sag florerer på internettet pt. Den har sikkert ligget der længe, på det der internet, men inden der kommer brok a la 'den haaaar vi set', så vil jeg blot citere Peter, sige Thats life (suckas) og nyde hans slips-træningssæt-pilotbrille combo.

onsdag den 16. januar 2013

fredag den 4. januar 2013

Bedre sent end aldrig

Nytårsforsæt. Man finder på dem i beruselsen og glemmer dem næste dag. Sådan er VHA ikke. VHA er efterhånden blevet voksne ansvarlige mennesker, med egen bil, rodbehandling og blomstret plaid på Stadion.

Derfor er vi også mere velovervejede (og nogle vil sige forsinkede) med vores nytårsforsæt.

- Vi sværger at vi i år ikke vil gøre grin med eller dømme bort eventuelle indkøb fra den næstbedste finske række. Og det selvom spilleren har været topscorer i en eller obskur skandinavisk klub i det mørkeste Lapland, er fyldt 34 og har ben lavet af det pureste fedtsten. Vi vil ikke dømme ham ude på forhånd Brian, så køb du bare løs, vi lover at være begejstrede når Thor Finn Langbogdasson tropper op og lover mål og begejstring

- Vi lover at i år skal det være...i år skal være året, hvor vi ikke sukker dybt og længe over mystisk (læs: klodset) mandskabspleje. Vi ved trods alt ikke alt om hvad der foregår på Fredensvang, så når det ser ud som om at klubben på bedste facon puffer spillere ud med jernnæve, så lover vi at lade som om at det var elegant.

- 2013 skal også være det år hvor vi på bedste vis glemmer at vi år efter år kører med et kæmpe million underskud. Fodboldklubber er aldrig tænkt som forretninger der skal køre rundt, men snarere som sorte huller, som man naivt kaster flere penge i, lukker øjnene og håber på det bedste. Hvis alle andre (læs: Brøndby et al) er elendige til det, hvorfor skal vi så ikke også være det?

Og i år mener vi det altså med de nytårsforsæt...