onsdag den 23. oktober 2013

Graulund

Nogle gange ligger signaturen vågen om natten og tænker. Nogle gange på økonomi, andre gange på projekter der kræver værktøj, men ofte er det dog tanker om AGF der fylder mest, i de søvnløse nætter.

I nat rundede tankerne Graulunds rolle i medierne de sidste par dage. Faktum er at han givetvis taler sandt, når han skriver at PS taler nedladende. De fleste har vel en fornemmelse af at Valdano er en hoven krabat. Og der er heller ingen tvivl om at Graulund har et specielt forhold til vores allesammens Gymnastik Forening.

Og så alligevel er der noget der skurer. For hvorfor er det lige at han har behov for at gøre regnskabet op? Er det for at skaffe retfærdighed for de "store spillere" (Larsen, Berg og Howard) som er blevet 'hånet? Eller er det fordi han har en bog til salg?

Svaret ligger desværre nok mest i det sidste. Og er det så egentlig så ædelt at fortælle sandheden når det er med et kommercielt sigte? Og burde Graulund ikke, hvis han nu for alvor elskede klubben så højt, have holdt kritikken internt? Hvem er det præcis der får noget ud af at han offentligt italesætter forhold i klubben? Udover hans forlægger forstås.

Ingen kommentarer: