tirsdag den 3. september 2013

Vi ses i Top 4

Et hurtigt vue ud over de nu komplette superligatrupper og vi vover den hullede pels:

Vi ender i Top 4 i denne halvsæson.

Du læste det først her, og du kan godt skrive det henne i avisen, Jan Schouby (speaking of: findes han iøvrigt stadig eller kan man kun hyre ham som 3D hologram?)

Vi mener: Jeppe Curth til FCM, Brøndby køber lottokupon af en kantspiller, mens forsvaret sejler, Esbjerg får travlt i EL, AaB er ... AaB, Horsens er rykket ned, og OB...  ja ok, den historie kender I.

Hvem er det lige, der skal true os? FC København? I kan godt selv høre det ik'?

Vi uddyber hurtigt, for selvfølgelig er det ikke kun kombinationen af en prægtig sæsonstart, andres elendighed og overgæret humle, der kaster så optimistiske toner af sig. Det er ligeså meget et vellykket et transfervindue.

Swaggerino skal ikke til Middelhavet og fråde ansjoser - han bli'r lige ved Atletions kødgryder, og det kan man ikke have indvendinger imod. Eller, det kan han sikkert godt, for det er han ikke for fin til at sige højt, men holder han niveau, skyder vi ham af for det dobbelte (læs: to tuber voks) i næste vindue. Opgaven indtil da bliver at få ham til at forstå lige netop det og holde den kørende, og ja her kigger vi også mod den iskolde Filosørensen. Vi anser det - trods velvoksne stjernenykker - for mission possible, og så er vi nået meget langt.

Andre gode ting fra Knivens skrivebord:
Versace er på vej tilbage (klassisk signing - det tæller jo som et halvt indkøb), Lange Jesper skal lige over højre bens gangsta limp, så ligner han en mand, vi godt kan komme til at holde-kramme-af, Aramissen er en rigtig back med de ind- og udfald sådan en skal have i GF, og vi har lejet en skadet ghaneser i City. Dét klubsamarbejde er noget ensporet, men nogen skal jo have en social samvittighed.

Farvel til ellers elskelige Scheelachi og Frans Putros. Sidstnævnte returnerer som en rigtig mand efter en tur i 1. division, lyder spådommen.

Eneste transfer-minus er, at vi ikke har fået skudt Ecks af til Scunthorpe eller Shrewsbury. Det er ingen af parterne rigtig tjent med, selvom han selvfølgelig er en glimrende back up back (!)

Er vi overstadige her? Helt fjalede? Eller er der noget om det?

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Qua en blanding af egnes styrker og andres svaghed har vi den bedste chance for medaljer i de seneste 15 år. Ja, meget kan gå galt, sæsonen er stadig lang, vi render sikkert ind i en stribe nederlag i foråret som vi plejer etc. etc. Men vi er mindst ligeså godt rustet som konkurrenterne, og både fans og spillere har lagt "to sejre og vi er allerede meste" fra sig.

Men summasummarum: Det ser sgu slet ikke ringe ud.

Anonym sagde ...

Morten Donnerup fik som en anden Messias lige klemt sig ind imellem, men ellers er bloggen på at enkelt indlæg gået fra at have dræbt og begravet AGF i nedrykningen til at lade dem genopstå og fare til himmels og top 4.
Hvis ikke engang VHA kan bevare pessimismen, er der måske noget om det.
Jeg mindes bare en sæson for nogle år siden, hvor det også så ret lækkert ud efter syv kampe... /Christian

TifosoTom sagde ...

Aner jeg en grad af optimisme?? Er dette ikke bandlyst af Aarhus Folkedomstol af 1880 længere???
Høtyv, at jeg misser alle de vigtige memoes!!!!!!

Anonym sagde ...

Når man tænker på, hvor mange af pointerne i det her indlæg der (besynderligt nok) endte med at være helt i skoven, er det sgu ret imponerende, at der kun manglede tre point, for at GF kunne have ligget nr. fire her ved vinterpausen.