lørdag den 27. juli 2013

FCV - AGF live

93. Kampen er slut. Det var overraskende let og hvis Slagelse spiller sådan her, så bliver det en svær sæson for dem. Svært at sige noget om vores niveau, men det var bedre end mod FCM. Sloth var vel såddan cirka vores bedste spiller. 

89. Det ser ud som om at vi kører den hjem (måske). 3 stensikre point. Og FCN isoleret i bunden. DET FORSØMTE EFTERÅR er ikke nødvendigvis afblæst dog. 

84. Slagelse virker opgivende og vi kører omstillinger på drengen. DOM ODOURO har været guddommelig. Som forventet.

79. SLOTHY!!!!!! 0-2! Vi har en omstilling og Slothy kører den fladt ind. Nu bliver der sunget børnesange på matriklen. Den her liveblog kører på sidste vers. Svenske børnesange og mål fra Sloth. Det sker ikke hver dag.

76. Krølle Kristiansen på for Slagelse. 

75. DOM ODOUR ind for Stephphan, som ikke har haft den største kamp. Det bliver et festfyrværkeri nu fra Dominic, mærk jer mine ord, han er Nord-Ghanas Abedi Pele. 

73. Agronom med bold=Instakvalme

69. Pyyyh. Briksen er klar. Han er lavet af stål. Morgenbadning ved Ballehage. Hver morgen. Sammen med Magic. Speedos og hele baduljen. Det er hemmeligheden.

68. Eller hvad? Briksen er halvskadet og det kan fucke med Doms debut. 

67. FUCK KRESTEN! DOM ODOUR SKAL IND!

65. Stor dobbeltchance til Slagelse. Thiago laver kattemad af et par af vores spillere, bolden havner i feltet og Dino må dobbelt. Nævnte jeg: Puuuuh!

63. Festersen har en MEGACHANCE og burde have udlignet for FCV. Puuuh!

62. Kresten varmer op. Der spekuleres i at pille Skridtlasse ud og skubbe Sloth frem. Eller simpelthen bare på om Sloth skal ud. Håber ikke det sidste, Sloth er alt i vores offensive.

58. Frispark GF....det munder ud i ingenting.

57. KP ind for Jürgen. Status: det er en jævn forestilling uden de store chancer. Der funderes i tidspunkt hvor grillpanden skal tændes. Halloumi er på menuen. Det er middelhavslandenes vesterhavsost. Drøn hip og med klar appel til speltsegmentet. Det er vegetariskt, n'est-ce pas.

56. Thiagos rødlige manke er ren kunst. Næsten Jornske toner i en kraftig manke.

54. Ozzy udfordrer fra kanten og sparker på mål. Ikke ueffent. Mental genistreg af Peterstrojkaen at pille ham ud. I hørte det her først.

52. Husstandens yngste affodres og der er almen forvirring på adressen. 

50. BRIKSEN!! Sloth har virkelig taget skeen i den anden hånd idag og har spillet godt, han slår en sukkerball til Briksen, som fra en spids vinkel er tæt på at sparke den ind.

49. Slagelse presser på og får et hjørne....Agronomen sparker...og det går i ingenting.

47. Briksen knalder på mål og det er ikke helt langt forbi. Vil så gerne se Dom Odo. Tror han er sygt god. Slangen er vist skadet.

46. Briksen ind for Slangen. 

PAUSE: Svigermors aftensmåltid laver ikke sig selv. Ses om lidt....

45. Første halvleg slut. Det har været ok fra vores side, omend enkelte af vores spillere har virket plagede af varmen og den intense atmosfære fra 5000 feststemte tilskuere. Stephphan har været ved siden af sig selv og det kunne være spændende med en Dominic Odouro i pausen. Dog svært at vide hvad han skulle stille op mod Lumbens intense bartender style.

43. Skridtlasse får et frispark udenfor feltet....Sloth dunkede den ind mod Kuren og Slagelses målmand snuppede den let. Ville være dejligt med et mål mere inden Karsten hugger til.

42. Karsten, Agronomen og Lumb laver kispus med vores forsvar og midtbane og det bliver en 50% chance til Dennis Sørensen. Pyyyh. De der ex-AGF'ere, de bliver vores endeligt. 

39. Fuck. Lumbs look findes i København, jeg havde glemt det. Det er jo "bartender på Jailhouse" looket. Pffft. Så meget for at være first mover.

38. Slagelse har ikke meget i det åbne spil, men vi giver dumme dødbolde væk. Slagelse har en 39 meter fra mål....et indlæg som bliver til skud på mål fra Agronomen. Dino Arm er nonchalant og den rammer overliggeren.

36. Lumb har et fået mystisk look. Betjent møder Ibiza. Bøffet, men klar på glowsticks. Mon ikke det kommer til Vesterbro snart.

34. Dødbold...Slagelse. Bozga forlænger, Thiago er semi-farlig. De der dødbolde. Det kommer til at koste os, mærk jer mine ord...

32. Vores kanter fungerer. Genialt træk at hive Ozzy ud efter 41. min i fredags. Det eneste rigtige på lang sigt. Han har spillet godt.

31. Og vi blev snydt for et straffe. Ozzy skyder, en Slagelse spiller kaster sig ned og bolden kører op på en udstrakt arm. Pt. er Slagelse i høj grad et 1. divisio...undskyld Nordic Bet League, hold.

30. Ove ville oprindeligt have kaldt Thiago Pintes for Karsten. Fact.

28. Observationer: Slagelse er et elendigt hold, undtagen på dødbolde. Thiago har en hårfarve som har været i infight med det produkt som Ove Christensen også bruger. Muligvis rød henna. Det fungerer med nød og næppe. 

26. Vi spiller godt fremefter og der er en halvchance til Lange. Sloth styrer midtbanen og orkestrerer chancen, til trods for at Skridtlasse prøver at fucke det up undervejs, Åh Davit.

24. OP's brasilianske kærlighedsbarn Thiago Pintes (se også: Herning Banks sommertur til Brasilia '84) begynder at røre på sig. Ove elsker ham. Han er ikke særligt god. Fact.

23. Hver eneste gang Agronomen er indblandet, indfinder kvalmen sig, tænk nu hvis, tænk nu hvis det bliver ham der scorer...

19. Tekniske problemer. Der bliver talt med Peterstrojkaest stemmeføring til IT guderne. Er det varmen? Eller er det noget andet? Uvæsentligt. Vi fører og spiller...nogenlunde. Status er vel sådan set at ingen af holdene har fået overtaget. Hvis bare vi kan lade være med at havne i for mange situationer hvor Kuren skal stå for opspillet, for han har kun en defaultsetting: LONG.

12. OOOOOOOOZZZZZY! Knalder den ind fra 25-30 meter. Han er her endnu Ozzy. Og for satan hvor er det stærkt. Huttelihat. Jamenda. Ord er overflødige og svære i sådan en situation. Vi fører 0-1.

11. Store internetproblemer. Mistænker at dem der sidder og ser kattevideoer andetsteds i boligen suger al internetjuicen. Der er ikke sket det store siden dog. Kirken trak et gult kort på Agronomen efter Skridtlasse mistede bolden. Han er startet Skridt, Lasse. *badumtjiih*.

03. Slagelse har en spiller der hedder Festersen. Lyder som et fesent party. Eller en fejring der er helt i top. Ved ikke hvad man skal stille op med sådan et efternavn. Desværre ingen Wichmann for Slagelse. Han var festlig.

02. Ozzy prøver fra distance. Ikke så farligt. Håber han har glemt sin BEEF med Peterstrojkaen. Vi er ikke startet i det mest overvældende tempo. Varmen og sårn.

01. Skridtlasse mistimer en tæmning. Åh Davit.

00. Peterstrojkaen vil spille hurtigere end FCV. Han er løbet lidt tør for de helt store pre-match klicheer. Hvad skete der med "vi skal nedkæmpe, før vi kan overspille" bon motet?

00. Pyyyh! Agronomen starter inde. Det kalder på en smiley: :/.

00. DET FORSØMTE EFTERÅR BEGYNDER HER! I sommervarmen, i en lummer lejlighed, med svigermor på besøg, med madlavning der bobler undervejs, med nerverne uden på tøjet.

Vi stiller op i stærkeste opstilling + Skridtlasse.

Dino Arm

Aramis - Pissrenden - Kuren - Kirke

Stephphan - Jürgen - Sloth - Ozzy

Skridtlasse - Slangen

Der har lige været et interview med Kurt Andersen. Han havde pilotbrillen på og lignede til forveksling en ældre udgave af denne herre


Ingen kommentarer: