søndag den 28. juli 2013

FCV - AGF - Et par observationer

*En godkendt indsats. FCV var måske heller ikke verdens farligste modstander. Enkelte gjorde det godt: Ozzy, Sloth, Kirke og Aramis, imens andre var mere jævne. Peterstrojkaen havde denne gang valgt at undlade Jürgen i Pirlo rollen og det er nok for det bedste. At den bliver skrinlagt til særlige begivenheder. Ikk.

Iøvrigt er auraen omkring Søhøjlandets Messias lidt mere mild i disse dage. Den er orange med en tone af purpur, hvor den sidste weekend mere var sort i sort. Og hvis det skulle vise sig at Peterstrojkaen skulle læse med på denne ydmyge blog, så skulle jeg hilse fra en nabo og sige at 'du kraftedeme ikke skal tro at du er fredet'.

*Lumbinho. Altså. Mmmmm. En venstreside med ham og Kirken. Mmmm. Swag, som de vist (stadig) siger i Mårslet. SWAG!

*Loyale læsere af bloggen vil kende DEEP THROAT, som fulgte Arthur Sorin på en fransk flyvetur. Senest har DEEP THROAT set Eriktionen med en,  citat: sygeligt ung dame :citat slut. Vi gætter på at det stadigvæk er den samme dame og at hun har tilgivet ham. Vi drømmer iøvrigt om at få en snak med manden som Århus hader at elske, når vi støder ind i ham på et af vores mange indtog i den Vesterbro'ske materie. Det er der han findes.

Ingen kommentarer: