torsdag den 25. oktober 2012

Pressemeddelelse: FCM snyder på vægten


Urent trav i FC Midtjylland


En stort anlagt auktion i FC Midtjylland, hvor spillere, trænere og ledere blev sat "til salg", er endt i en skandale. Således er klubben blevet afsløret i at manipulere auktionen for at forhindre visse aktører i at få indflydelse i klubben.

Da FC Midtjyllands auktion over spillere, trænere og ledere onsdag eftermiddag lukkede kl. 15, var der indkommet bud på langt hovedparten af aktiverne - således også assistenttræner Brian Priske, som AGF-fanfraktionen Vesterbro Hardcore AGF (VHA) havde budt på. Men mere end ti minutter efter deadline fremgik det pludselig af klubbens hjemmeside, at Priske var blevet købt af den tidligere FCM-back Leon Jessen for 3.600 kroner - 300 kroner mere, end VHA havde budt.

VHA tog derfor skriftlig kontakt til FCM, som kunne fortælle, at der i sidste øjeblik var indkommet et forhøjet bud på Priske, som de af tidsmæssige årsager ikke havde nået at lægge op. En forklaring, som VHA har svært ved at forstå.

"Klokken 15.10 - altså 10 minutter efter deadline - står vi på deres hjemmeside som ejer af Brian Priske. Champagne-propperne flyver om ørerne på os, vi spiser osterejer, og pludselig har Leon Jessen angiveligt budt over. Altså en tidligere FCM-spiller. Da vi ser det, skynder vi os naturligvis at forhøje vores bud til 3.900 kroner, men får at vide, at auktionen er lukket. Det er påfaldende, at Leon Jessen tilsyneladende får lov til at afgive et bud efter deadline, og at vi ikke får mulighed for at reagere på det. Vi så jo så at sige Priske først," siger VHA.

"Vi ville jo egentlig bare give dem en fremstrakt økonomisk hånd. Det er ikke nogen hemmelighed, at de har svært ved at tjene penge derude, hvilket vi for nyligt har set med seneste årsregnskab, der viser et underskud på 36,3 millioner kroner. Det kan imidlertid næppe undre, hvis strategien med at sælge til lavestbydende er gennemgående. Vi har i den forbindelse bedt FCM bekræfte, at 3.600 kroner er et lavere beløb end 3.900 kroner, hvilket klubben medgiver," siger VHA, som beklager, at købet af Brian Priske blev forhindret på tvivlsom vis.

"Det er ingen hemmelighed, at Glen Riddersholm var vores førsteprioritet, for den mands potentiale er uendeligt på så mange måder. Men vi fandt hurtigt ud af, at Priske kunne være et ganske udmærket alternativ. Med ham ville vi have en mand i Glens absolutte inderkreds og dermed kunne holde snor i spradebassen, og samtidig var det en lidt billigere investering. Og da vi - tilsyneladende i modsætning til FCM - er tilhængere af økonomisk mådehold, var det jo ikke helt dumt. Men af uvisse årsager har FCM følt sig kaldet til at ødelægge det hele, hvilket er yderst beklageligt.

Screen dump fra auktionen. Mens alt stadig var fryd og gammen.

For yderligere kommentarer: Kontakt Vesterbro Hardcore AGF på vhabloggen@gmail.com

18 kommentarer:

Andreasfrb sagde ...

Humbug!

mabee sagde ...

Svindel og humbug! Lad straks den sive:

"FC Midtjylland turde ikke lade AGF-fanfraktion sponsorere assistenttræner" det bør da kvalificere sig til titlen "breaking news".

Hrmpfff, fordømte uldjyder og "#¤%&//&%%¤!!!!





Kim Næst' År sagde ...

Den er faktisk sendt til en lang række medier her til formiddag, men noget tyder på, at Johnny Runes indflydelse rækker langt ind i de redaktionelle rækker.

Anonym sagde ...

Hmm... Det her kadaver stinker og når man først begynder at grave i den midtjyske muld vil råddenskaben for alvor dukke op. Først afdækningen af Priske-gate. Hernæst kan man jo begynde at bore i, hvorfor INGEN tilsyneladende har budt på målmandstræner Henrik Ipsen og hefter hvem f..... der i virkeligheden står bag kamilleshoppen.dk i Sakskøbing, som tilsyneladende har råd til at betale hele 3000 kroner for den fuldstændig ukendte Morten Koch, der vist næppe kan siges at være fast mand på førsteholdet. Uha uha

GF Karma sagde ...

Med andel i et skinnende, gyldent sponsorat, må man antage at man selv bli'r meget mere værd.
Jeg er dybt skuffet over at min hidtil bedste 300 kr.'s investering er svindlet væk af gyllemafiaen. Jeg sidder netop nu og regner på, hvor meget denne åbenlyse svindel kommer til at koste mig.
Søgsmål på vej!

Søren den 3. sagde ...

SKANDALE!

Nu hvor jeg har jer, se denne besked på twitter fra i aftes:
Morten Crone ‏@Morten_Crone
3-1 - Chr. Eriksen. Forsøger mig med 'Eriksion' i torsdagens BT.
Har VHA ikke de intellektuelle rettigheder her?

Anonym sagde ...

Skandale! intet mindre.

Anonym sagde ...

Har I været i kontakt med Leon Jessen for at høre, om det virkelig ER ham, der har budt? Og i så fald hvornår han sendte sit bud?
/Ato Vari

Jeppe N. sagde ...

Skulle budene ikke indsendes skriftligt? I så fald må textilmafiaen op med dokumentation for det påståede rene trav. Lad dem ikke slippe for let!

Kim Næst' År sagde ...

@Ato Vari: Har du set denne Leon Jessen? Han ligner virkelig ikke en, der er i stand til på nogen måde at gebærde sig på skrift.
@Jeppe: Textilmafiaen synes åbenbart ikke, at de vil dokumentere noget som helst. Vi har et screen dump af vores bud samt en mailkorrespondance, hvoraf det fremgår, at vi - nu hvor "Leon Jessen" tilsyneladende har budt - da gerne vil byde over, men det kunne åbenbart ikke lade sig gøre.

Anonym sagde ...

Sagen stopper vel ikke her?

Der må yderligere forklaring dokumentation til fra Tekstilmafian.

Priskegate fortsætter.

Peder Vendelbo Mikkelsen sagde ...

Ulvegraven.dk har opdaget Priskegate:

http://www.black-wolves.com/ulvegraven/viewtopic.php?f=1&t=96374&start=60

Kan I få Hekler på jeres side?

Kim Næst' År sagde ...

Hekler? Ikke bande, Peder.

Vi kan se, at de stiller spørgsmålstegn ved ægtheden af vores meddelelse. Vi arbejder derfor på at få adgang til Ulvegraven, så vi kan vise dem et screen dump af vores mailkorrespondance med klubben - og herunder deres vage "forklaring" om, hvorfor vi ikke måtte byde over Leon Jessen, selvom hans bud først blev opdateret langt over deadline.

Peder Vendelbo Mikkelsen sagde ...

Undskyld VHA, jeg troede at alle vidste hvem Hekler er. Her er et billede:

https://pbs.twimg.com/media/A5vUuSOCQAQkXNd.jpg

Han laver også videoer og har en Youtube-kanal:

http://www.youtube.com/user/Hekler4u

Kim Næst' År sagde ...

Vi er mere end med på, hvem Hekler er - derfor henstillingen om at tale pænt...

Kalle sagde ...

Nogen på Ulvegraven hævder at vi havde for travlt med at åbne Ostepops til at fatte det intrikante spil en FCM auktion er.

Er det sandt? Er mine 1/20 Brian Priske gået tabt grundet Ostepops.

En intern redegørelse for budprocessen kræves. En høring, en rigsretssag, NOGET!

Kim Næst' År sagde ...

Kalle: Vi kan forsikre dig om, at det ikke er tilfældet. Faktisk har vi som tidligere nævnt maildokumentation for forløbet, så vi er klar til en eventuel retssag.

Peder Vendelbo Mikkelsen sagde ...

Apropos urent trav, så har I sikkert bemærket at MCH Arena laves om til ridebane i august måned næste år:

http://aoh.dk/artikel/mch-arena-laves-om-til-ridebane