torsdag den 29. december 2011

Den nye Adam

Er skiftet til Seattle Sounders. Et skifte der potentielt set kun kan byde på en tur i The Space Needle og et massivt heroinforbrug. For hvad fanden vil man ellers i MLS? Er det udsigten til en one-on-one med Jimmy Nielsen? En bytur med Brian Nielsen?

Hvem er du Adam Johansson? Man troede man kendte dig; du var en hårdttacklende knokler back fra Allsvenskan, relativt grå, men som godt kunne spise op. Sårn nogenlunde. Og så tager du sgu lige fuglen på os og skifter til Seattle, med en eller anden lam undskyldning om at du alligevel ikke var førsteprioritet i Århus.

Det er bullshit Adam, man kan elske flere på samme tid. Spørg bare hende der damen der er i medierne hele tiden og som var gift i 10 år og så fandt en eller hunk som hun knaldede og fandt sammen med og som gik med på at hun kunne gå ud og knalde andre hunks og bare syntes det var helt fint. Eller spørg Joan Ørting - tag lige en snak med Joan Ørting, Adam.

Og nej, jeg er ikke bitter. Og ja, Jerry Lucena kan sagtens spille den position i flere år fremover. Mange år. Filipinere ældes med ynde.

onsdag den 28. december 2011

Casual Dressers...



Man har jo egentlig godt vidst det, men nok ikke rigtigt turde at formulere ordene. Man var jo nok ret glad for det der tøj, som man kunne få i Jagt & Fiskeri, men ville ikke rigtigt skilte med det.

Og så var der jo det med Christians tvivlsomme optrædener, det var jo heller ikke rigtigt så smart. Han skulle engang svare på hvad en liter mælk kostede og havde problemer og det var jo nok ikke så klædeligt.

Nu hvor året går på hæld og man efterhånden har fået et par af de hældende år på bagen, så er det også blevet tid til at melde kulør. 2012 bliver året hvor denne signatur kommer ud af kosteskabet og højt udtaler: "Ja, min tøjstil er i den grad inspireret af og kopieret fra stilikonet, Christian Kjær".

Fuck nu sådan noget gøgler hår som ham der Felix fra TV har. Op i røven med skinnyfit Nudiejeans. Og hvad skal jeg dog stille op med min garderobe af slidte skovmandsskjorter? Fra nu af og fremover, der er det Christian Kjær der gælder. Oilskinsjakker hele vejen baby!

Godt nytår folkens. Og når jeg nu har kastet den første sten, så kan i sgu godt komme frem - jeg ved i er derude!

torsdag den 22. december 2011

God jul fra Vesterbro


Når julen nærmer sig, plejer gode blogs lige at smide et stykke musik ud til brugerne (fordi man ikke har tid til at sætte sig og skrive noget bedre). Det ville have været en god ide at finde et stykke med julemusik, men den slags er som regel noget forfærdeligt bras, så her kommer i stedet en skæring (sådan sagde Mathias sikkert i gamle dage på den der lokalradio) med en gammel ven af huset.

Nyd det, og ha' en rigtig dejlig jul, hvis ikke vi løber på hinanden nede i Girlie Hurly, eller hvor man nu finder den der sidste gave til sin kusine.

Gabriel (Feat. Valentina) by Joe Goddard on Grooveshark

Breaking: Er en stor-rokade under opsejling?

Tidligere på måneden udtalte Brian Steen, at det kommende transfervindue ville blive hektisk - uden at komme nærmere ind på hvorfor. Vi var sikkert nogle stykker der tænkte 'Fint, jeg elsker et vindue med godt med gang i gaden', men jeg var nok heller ikke den eneste, der undrede mig over, hvorfor vinduet nu også skulle blive så hektisk.

For sagen er jo, at vi allerede har hentet to unge kantspillere, der både skal forynge vores midtbane og gøre den bredere, og så er der vel ikke mange, der regner med meget mere end en højre back og en angriber. Lyder det ligefrem hektisk? Det synes jeg ikke. Slet ikke når Adam Johansson og Morten Nordstrand allerede er på kornet, og kunne ligne realistiske forstærkninger.

Men det var indtil i dag, hvor vores nye kærlighed, Adam Eckersley, pludselig blev sat i forbindelse med Reading og Feyenoord. Hvis den flirt ender med et salg, så står vi med et hul på venstrebacken, som hverken Adam Johansson eller Kirken vil kunne fylde helt ud i en forårssæson, der står i medaljernes tegn. Kunne det betyde et spektakulært come back til Lumb? Med en ny strategi for at spille sig med på et slutrunde-landshold? Interessant perspektiv.

Og er Eckersley så den eneste overraskende udadgående transfer, der kunne være på vej? Måske skal Brian Steens udmelding tolkes som et stille forvarsel om flere overraskende salg, der skal styrke årsresultatet. Helt fint, så længe der kommer næsten transferfrie erstatninger den anden vej. Eneste problem: kontinuiteten afblæses og måske dermed også medaljesnakken? Lad os se det fra den lyse side og håbe på et endnu stærkere forårsmandskab.

Vi følger naturligvis sagen tæt med en reporter på vej til Skt. Petersborg netop nu. Opdateres.

mandag den 19. december 2011

Bromance



Vi har i øvrigt aldrig rigtig fået snakket om en sang til Osama.

Jeg forestiller mig noget på den her svedige melodi, hvor Agadoo skiftes ud med Akharraz (A-khar-raz-raz-raz)



Tyg lidt på den. Og stik mig sådan en buks i mellemtiden.

Fee julegear


Bryan Stings godbid til de glubske transfer-horder lader vente lidt på sig, og så' det dælme godt, der er andre, der kan træde til og give os en luns... julepynt.

Ovre på mmmbobgffan.dk er det vist ikke dem selv, der står for juletræspyntningen eller også er de bare meget forud med den slags ("De fleste træer er sikkert allerede blevet pyntet med div. julepynt"), men de har linket til det vildeste julehjerte, som man selv - ja, dig! - kan printe, klippe ud og klistre op.

Det er lige her - og vi ved, du elsker det.

torsdag den 15. december 2011

Tillykke da - til os selv!

Lige om lidt er det fem år siden, at en prægtig mand skrev de to første indlæg på nærværende blog. Det gjorde han klogt i. Også selvom de handlede om "en hemmelig svensker", der - da denne blev afsløret som Luffe Persson -fik skudsmålet "det er kvalivare det her grabbs".

Hvor GF'sk.

Nåmmen, så har vi jo ligesom halvrund fødselsdag, og da beskedenhed ligger også meget fjernt, forventer vi selvfølgelig både lykønskninger og gaver til bordet på denne festdag.

Derfor en lille ønskeseddel, og så det bare med at sende afsted. PostDanmark bringer vist stadig ud på Vesterbro.

- Kærligere tosser på stadion (skift marcherepulveret ud med ecstasy, krammere ikke lammere, etc.)
- Et års forbrug af Ratzteputz
- Flere stjerner på trøjen
- Peter Graulund-kaffekop fra fanshoppen. (læser I med på moderskibet?)
- Skulderpuder i Staffs målmandsuniform (og sådan nogle tegninger af mavemuskler på mavsen, så Morten Olsen kan se, at han er en stor dreng).
- Særregler for Kasper Povlsen, så han ikke behøver at spille med skinner. Han er den nye Lerby.
- Et nyt træningsanlæg, som IKKE ligger på en indianerkirkegård.
- En kalender med Kniven, der flexer indsmurt i øko-rapsolie. Og at de laver en tilsvarende med Ulvefar henne i Herning.
- JUSTICE FOR NOCKO!
- Gladere dage i abeburet.
- At Christer George kommer hjem. I det mindste bare til fejringen af sølvet og kval-kampene til CL.

Sendes til:
Vesterbro Hardcore AGF
c/o Mathias Buch Jensen
Eskildsgade 40, 3.
1657 København V.

mandag den 12. december 2011

Tillykke da!

Vi sejler rundt i snaps og børneafføring, men det er (også) livet på Stenbroen. På den note glemmer vi forglemmelsen og kaster os over efterårets spiller i første sæson efter annus horribilis.

Lars Martin Jørgensen, du er den!

Som en god ven af bloggen (lad os kalde ham Søren G) skriver på bagkanten af sin stemme:

"Tænk sig, at en spiller der vel nærmest havde kørekort dengang vi vandt EM stadig kan løbe rundt og strø om sig med sukker, tilbageløb og glidende tacklinger."

1. Martin: 60%
2. Søren Berg: 9%
3. Der Atle: 7%
4. Sorinenbauer: 6%
5. Staff: 5%
6. Adamski: 3%
7. KP: 3%
8. Kevin Bacon: 2%

mandag den 5. december 2011

Et par ting vi lærte fra søndagens kamp

*Jerry Lucena er ikke fremtiden på venstre midtbane. Og ja, jeg ved godt at han skulle udføre et specialjob på Lars Jacobsen, men det gik jo heller ikke så godt.

*Der Alte er et af de bedste indkøb vi har gjort længe. Udstråler ro og sikkerhed, samt får medspillerne til at se meget bedre ud. Arthur har jo lignet Beckenbauer i sin tid i midterforsvaret. Igår på højre back? Not so much.

*Søren Berg er agronom.

*Staff er i topform. Og hvor er han klog. Igår blev teorien således luftet på lægterne, at han havde nærmest Krang'ske karaktertræk. Vi snakker stor hjerne i glas, i mindre klog muskuløs krop. Hvor andre fodboldspillere ser et indlæg ind i boksen, der ser Staff et skaktræk.



*Kombinationen pulverslukker, columbiansk marcherepulver samt en lang bustur fra jylland giver ikke altid de mest afbalancerede og tilbagelænede mennesker til fodboldkampe. Prøv en frisk cykeltur næste gang, boys.

*Hjalte bliver en bonus når han er 100%.

lørdag den 3. december 2011

Nyt på merchandise fronten.

Vi er med fremme i skoene. De tidligere efterlyste AGF krus? Dem kan man nu få. Der er både et til den gotiske type og til dem der godt vil ha et billede af Graulund på koppen. Bravo.

Ligeledes fremragende er fremstødet på hue-fronten. Nu kan man sågar få en hue i det velkendte "ovesize" format eller en strikhue, som anbefales "til kolde dage på stadion". Hvis man nu ikke vidste hvornår man skulle bruge den, så bum - genialt!

Men det bedste har jeg gemt til sidst, la piece de resistance (sic), det er nemlig en forsmag, en slags dyppen sine tæer på det dybe vand, sårn metaforisk snakkende, en peruhue...en PERUHUE! Med AGF logo i gotik! Viking møder Inka og sød musik opstår. Im loving it.

torsdag den 1. december 2011

Gud elsker internet

Næste gang du lige skal have lavet noget online-hejs, så ring til alletiders mest gudsfrygtige ex-AGF'er. Jebbediah goes online.

Efterårets spiller?

Mens Europa i det små er ved at indstille sig på, at AGF - "Danish for Peterstrojkaen" - snart kommer på besøg, vil vi her ved indgangen til traditionernes måned selv hanke op i, ja en tradition.

Efterårets spiller skal kåres, og vi kunne da helt sikkert godt selv udråbe Sorinenbauer, men vil så gerne have din hjælp til at finde løvfaldets finest på dette aarhusianske Dream Team (ja, det skrev vi Brian Kniv).

Så hvem skal løbe med titlen, kattetunger, romtoppe og en bjørnekrammer?

Du bestemmer selv kriterierne for din stemme - kandidaterne har vi møjsommeligt plukket ud.