fredag den 29. juli 2011

Ode til en Jens

Det er sørgeligt. Og nu skal i sågu ikke fnise, vi mener det faktisk. Det er rigtigt trist at sige farvel til Jens. Adieu Jens, håber vi ses igen.

Og vi vil altid ha den der halvleg i Parken, hvor Peter Bonde sagde du skulle være på landsholdet.

fredag den 22. juli 2011

TV Kamp

Tænker lige at jeg vil reklamere for søndagens TV Kamp i København som IKKE bliver vist på Brasserie Skipper, men derimod er henlagt til Southern Cross, som ligger i Kongens København (et totalt usexet kvarter, men det gemmer vi til en anden diskussion).

Læs mere om herlighederne her.

Og hvis man nu er i Århus og vil se kampen med et glas hvidvin og en Croque Monsieur - hvor går man så hen?

torsdag den 21. juli 2011

Og det siger Boom Boom...

Vi er egentlig ikke meget for at hjælpe kommende modstandere alt for meget på vej, men måske de hos grænselandets stolte fodboldflagskib, Sønderpølsen, skulle skæve lidt til samme organisations ishockeyafdeling for at få... sådan rigtig... succes.

Her har de nemlig fået nyt udstyr, der skal tromme dem frem til flere point på isen. De har sgu fået en ny tromme. Wup! Bare sådan lige.

Det har de selvfølgelig skrevet om i Jyske Vestkysten, hvor der også er et lille billedgalleri af nogle af de implicerede parter. Fra venstre ses Michael Rasmussen fra bestyrelsen i supporterklubben, Kent Nielsen fra VVS Søberg, Peter "Patter" Christensen og Peter Vollstedt.


- Den er ikke indviet, før den har fået blod, fortæller "Patter", der af og til bliver så ivrig, at han slår sine fingre til blods.

lørdag den 16. juli 2011

Westcoast-Aarhus t/r

VHA's køreservice tilbyder transport fra Houvig/Søndervig/Hvide Sande/Ringkøbing mandag eftermiddag 1400ish. Skriv her, hvis ...

torsdag den 14. juli 2011

onsdag den 13. juli 2011

Lange Lune Larsen *edit*

Vi bliver jo nødt til at tro på det stadigvæk. Hvis ikke vi gjorde det, så ville vi jo fremstå som blogosfærens værste vindbøjtler...

Sushi Simon Mik-Makienok bliver AGF's nye frontangriber!

Nuvel, vi kan også nøjes med Lune Larsen, som B.T. hævder skriver under på en 2-års kontrakt, så snart han kommer tilbage fra Toulouse.

Og hvis de, blandt vindbøjtler så kendte, Berlingske tabloidhunde har ret, så er det kun fordi de opsnappede følgende SMS mellem Larsen og Berti:

cs om lit. j skrvr for d hvi asap. knuzzer. søren.


Der er vi jo så lidt mere fine på den og baserer vores oplysninger på en stribe af undercover informanter. Anonyme naturligvis.

*Og nu er der indkaldt til pressemøde. Ville det ikke være sjovt, hvis det nu rent faktisk var Sushmin Aggemam? Lang næse til BT, stor cadeau til VHA's spioner.

Nå men, det betyder jo at Fanshoppens overskudslager af ID VOKS PRODUKT finder en ejermand i Larsens 90'er Beckham frille*

fredag den 8. juli 2011

Tyk eller tynd?



Hvis vi skulle kommentere på alle de spillere, der rygtes til klubben, ville vi få travlt. Ikke desto mindre er oplysningerne om Lange Larsen lidt spændende, eftersom Kniven har erkendt, at der kigges på angribere, ligesom det forhold, at Larsen er bygget af glas og æggeskaller, tyder på et prædestineret forhold til AGF.

Hvad siger I til det, homies - Pølsehorn eller Bønnestagen (og så ser vi lige bort fra det faktum, at der ikke er penge til nogen af dem. Altså i betydningen "rigtige penge" og "have råd")?

Og hvad med Sushi-Simon? Hva hva?

onsdag den 6. juli 2011

Optakt til Suppen

Vi har været væk et års tid og nu er det snart tid til at vi skal op og spise fint med de store drenge i Suppen. Men hvordan var det nu det var, sidst vi besøgte dem og gad vide hvordan det bliver, nu hvor vi (igen) er den 'nye i klassen'...

Mit eneste håb er at de her to barske fyre ikke står klar til sæsonstart, for så står den vist på buksevand og skipperbryst.

tirsdag den 5. juli 2011

Kongens fald *BREAKING NEWS*

Steffen er skadet i gokkehånden og et spændende eksperiment kan starte. Hvordan kommer det til at se ud når Staff ikke er der til at vogte kassen og Ousager kan steppe up? Skipper Bodega vil være et underligt tamt sted at opholde sig til sæsonpremieren, når nu SR ikke er der til at flagre håbløst efter indlæg.

Hvem skal vi nu råbe af?

mandag den 4. juli 2011

Sproghjørnet

Yppe kiv, siger du? Ja, det siger vi. Eller det sagde vi forleden, da det viste sig, at Moderskibet ikke lige synes, at VHA er real nok. Næ, et par flade "jeg tager AGF-trøje på nu og da"-fans er angiveligt langt mere cool, og sådan er det så nok bare. Åbenbart.

Og så var det, at kiv-ypningen kom på banen. Og hvad er det så lige, det betyder?

Gør som Jeremiah og Nando og læs Biblen. Vi anbefaler Ordsprogenes Bog, kapitel 17, vers 14.

Resten af versene er i øvrigt ikke at kimse ad.

PS: Vi tør ikke lægge et billede op. Håber, I forstår.