torsdag den 30. juni 2011

Er det bare os eller....?

Det er lidt ligesom om, vi er røget i bad standing hos Moderskibet efter BSN-farver/striber-gate. Nu er vi for eksempel ikke stolte nok til at være blandt de nominerede i denne lille ting.

Vi føler os ellers ret stolte.

mandag den 27. juni 2011

Vi har fået en mail ...

Det er Mikkel, der skriver:

"Hey

Jeg har ikke lige gennemskuet konceptet med Hard Core Vesterbro. Kan man melde sig ind og mødes i for at se kampe etc.?"

Er der ikke lige nogen, der svarer?

lørdag den 25. juni 2011

BREAKING


Nok har Kniven visse udfordringer, når det gælder tern, men en lille tøjkrise hindrer ikke den gode mand i at lave bizniz. VHA kan nu afsløre, at få timer efter, at ROAR! havde forladt sportschefens hjem, var selvsamme sportschef videre til det næste levende billede. Han hedder Sushi-Simon, scorede 16 mål for HB Køge i sidste sæson og indtog en middag ved Åen i selskab med modekongen. VHA's kilde kunne af forskellige årsager desværre ikke se Knivens påklædning.

VHA løber gerne risikoen for at komme til at se lidt dumme ud og byder hermed Simon Makienok Christoffersen velkommen til AGF. Pas i øvrigt på hovedet ude på Fredensvang, Simon. Dørkarmen hænger lidt lavt ved trappen ned til omklædningsrummet for sådan en kraftkarl som dig.

Beef med Kniven



Kære Moderskib

Som AGF's vel nok stærkeste fanfraktion (på alle tænkelige måder) føler vi os kaldet til at klage over den tøjstil, som sportschef Brian Steen Nielsen er begyndt at lægge for dagen.

Det er ok, at klubben sætter tæring efter næring og ikke ligefrem smider om sig med personal shoppers ad lib, men den mundering, som den gode mand er iført på det billede, som er blevet offentliggjort i forbindelse med tilknytningen af Atle ROAR! Håland, er stærkt bekymrende.

Når vi tager konflikten direkte, skyldes det ikke kun et stærkt samfundsmæssigt sindelag, men snarere at vi ved, at Brian Steen Nielsen jo godt kan, når han skal. Ja, rent faktisk mener flere af os, at han normalt vil gå under betegnelsen "en pæn mand". Lad os bare svinge os op til at kalde ham et stilikon.

Nu skal man ikke male fanden på væggen, men vi er oprigtigt bekymrede for, at Kniven skubber Tommy Kuglepen af pinden som fodboldens dårligst klædte mand.

Med forventning om at forholdet bliver bragt i orden og med ønsket om en god weekend

/VHA

Meddelelse fra Moderskibet:

Nu da VHA har kastet sig over et emne, som ellers er forbeholdt smagsdommere som Jim Lyngvild, Uffe Buchardt og Mads Christensen, har sportschef Brian Steen Nielsen set sig nødsaget til at komme med en kortfattet udtalelse:
 
Kære VHA
 
Jeres kritik er naturligvis taget til efterretning - men jeg er ikke enig. Hvor er striberne? Hvor???
 
Med moderigtig hilsen
 
Brian Steen Nielsen

fredag den 24. juni 2011

ROAR!

Behørigt velkommen til - forhåbentlig - en rigtig styrmand. Og et lille "´hold-kæft-dit-tøj-matcher-dårligt-Berti"-opråb fra hipsternes hovedstad.

torsdag den 23. juni 2011

Det står den på

Jeg ved ikke med jer ovre i Eskildsgade, men i 1650 har den i de sidste uger ikke stået på meget andet end ham her. Ikke mange gange siden noget tidlig Hot Chip har jeg hørt noget så vanedannende.

onsdag den 22. juni 2011

Mad til folket



Kære AGF af 1880



Vi kan med stor interesse konstatere, at I søger et dynamisk, "voksent" og selvstændigt par som bestyrere med mere til klubhuset, cafeteriet og baneanlægget i Fredensvang.

Den tjans napper vi gerne - ikke mindst fordi "voksent" er sat i citationstegn. Det giver ligesom lidt spillerum, for helt ærligt - nogle gange er vi måske lige til den kække side. Men det skyldes såmænd blot en voldsom veneration for livet i almindelighed og kaffe, croissanter og cava i særdeleshed. Vi er levemænd, og den tilgang vil vi gerne lade fodboldfolket komme til gode.


Af relevant erhvervserfaring kan nævnes, at VesterbroHardcoreAGF består af folk med hands on-erfaring fra blandt andet Crazy Daisy i Kolding, cafeteriet på Samsø-Linjen og plejehjemskøkkenet på Lokalcenter Langenæs. Kan vi lave mad og servere fadøl? Yes we can!


Vores bopæl er måske lidt langt væk, men til gengæld er vi i den grad GF'ere i hjertet.


Vi ser frem til at høre fra jer.


VHA

Kære VHA
Tak for jeres henvendelse. Den var ikke kedelig:)
I bedes dog sende et CV på de konkrete personer der søger stillingerne. 

Med meget venlig hilsen
Bo Larsen

tirsdag den 21. juni 2011

Ciao Dan T...

Så er den nyeste og nu gamle røde baron (TM) frisat til la dolce vita et sted i Norditalien. Eller det er et stort måske, for den taktiske megahjerne, som er Dan T, har endnu ikke fundet sig en ny klub.

Herfra skal lyde et stort arrivederci og tak for alt. Tak for turen ned og turen op. Og tak for at du beviste, at selvom man har været barndomsspiller et sted, så er det altid ikke der ens hjerte bor.

søndag den 19. juni 2011

Kom hjem Tobbe

Du godeste, hvor savner vi noget spræl. Jeg foreslår, at vi henter Tobbe i vinterpausen, for han kan sgu noget, ingen på det alt for homogene hold fra Fredensvang kan: lave lidt rav i den. Og her tænker vi ikke på den forstenede harpisk mange midaldrende bibliotekarer bærer om halsen, subsidiært som broche.

Og så ved Tobbe alligevel ikke, hvad han skal lave efter november. SIGN!

torsdag den 16. juni 2011

Brian Steens norske sviptur

Både medier og AGF-fans er efterhånden så sultne efter transfernyt, at der opstår historier ud af stort set ingenting. Så derfor var det lidt af en lækkerbidsken, at en ualmindelig vågen norsk journalist spottede Brian Steen på ståpladserne i Haugesund under de lokale drenges kamp mod Viking for et par dage siden.

Af en eller anden grund blev historien med det samme vinklet i retning af den tidligere serbiske u21-angriber Nikola Djurdic, der selv hoppede i med begge ben og begyndte at udspørge holdkammeraten Jacob Sørensen om AGF og den danske superliga.

Omtrent lige så interessant er det imidlertid, at Viking i denne sæson råder over ingen ringere end midtbanespilleren King Osei Gyan, som var tæt på at blive AGF'er i det seneste transfervindue. Han kom ikke på banen i Haugesund, men det forhindrer jo ikke Brian Steen i at rejse op for at snakke med King for at holde linjen varm til midtbanetalentet.

Men hvorfor skulle Brian Steen bruge tid på en defensiv midtbanespiller, når vi er ude efter en angriber og en kantspiller? Tja, godt spørgsmål. Måske fordi Kasper Povlsen er væk til vinter, og King Gyan på det tidspunkt rykker teltpælene op og overtager hans plads i Århus? Hvem ved?

tirsdag den 14. juni 2011

Fællessang med Ove P.

Mens vi ikke helt ved, hvad vi skal mene om krifa-debatten, er her noget aldeles harmløst. Og dog, ved nærmere eftertanke.

Vi kan ikke fortælle, hvordan vi er kommet i besiddelse af denne video, men du bliver nødt til at se den. Det er første første og eneste gang, du ser Ove Pedersen og Satin-Tommy synge i samme kor på en ornli' syg klassiker.

Det er Esther Brohus, der synger for, og det hele blev optaget i Forum Horsens.
Take it away.

onsdag den 8. juni 2011

Stald-udsalg














Brian Steen er tilsyneladende taget på shopping i Randers, hvor 'landsholdsaktuelle' Mikkel Beckmann lige nu nævnes som en hot afløser for Benny Feilhaber. Absolut ikke noget dårligt bytte, men det lyder også dyrt.

Men hvem er det, der står og gemmer sig der bag Beckmann? Jo, det er transerfrie Ousmane Sarr, som jeg personligt hellere ville have fingrene i. Du ved, ingen mellemmænd der skal have 80%, når han bliver solgt, eller hvordan vi nu skulle få råd til Beckmann.

Men hvem vil du helst have til at tage over fra Benny Burger? Hvad har du af brandvarme rygter fra et hemmeligt Randers-forum? Let's go!

mandag den 6. juni 2011

Vesterbro er det nye København K.

Nå, ikke noget nyt den AGF'ske del af fodboldverdenen, derfor kun en notits fra hverdagen i vores kvarter:

Der blev spillet "I wanna dance with somebody" så ingen kunne høre hinanden, ekspedienten (den godt trænede type) blinkede til mig med det ene øje, og jeg fik en Energizer.


En dejlig dag på Stenbroen. Velkommen til Joe & The Juice.

lørdag den 4. juni 2011

På opfordring

Er jeg blevet bedt om at poste dette anthem, denne Baltimore CLUB inspirerede Kødbys dasker. Distortion HVER dag, hvor fedt ku det lige være!?



Snapback, Fix Bike, overskæg, ska vi knep?