fredag den 30. juli 2010

1. division på skærmen

De fem første kampe i den nye, sindsoprivende sæson bliver vist på TV2 Sport. Vi ses i sofaen.

torsdag den 22. juli 2010

Oprykningsfesten: Musikken er på plads

Som tidligere nævnt er forberedelserne til Guldfesten sat på stand-by i en sæsons tid - vi skal jo lige rykke op ik'. Heldigvis, og der må vi sige tak til Eriktionen, giver det os mulighed for at blive rigtig varme udi det der med at holde store fester for fodboldfolket.

Planlægning af oprykningsfesten er i fuld gang, og selvfølgelig bliver det et kalas i noget mindre skala end den kommende Guldfest, men hyl - det bliver det. Og har man sagt hyl, har man også sagt musik.

Bamse, Helmig, Peter Viskinde - Århus' sande helte er lagt på is, indtil det rigtige guld kommer hjem - og vi har i stedet allieret os med:

mandag den 19. juli 2010

Afsked med den tyske tyr

Endelig skete der lidt i fjollesæsonen. Og nej, det er ikke Michael Vester, vi hinter til. Eller Lumbs tur til Feyenoord.

Næ, det er farvel til Nando Rafael, som fortsætter, hvor han slap: i Augsburg.

Ikke mere "Na-na-na-na-na..:" fra spæde drengestemmer, ikke flere se-min-træningslejr-crib-videoer. Den store tanker vender rundt i oprørte vande og sejler hjem.

God tur.

torsdag den 15. juli 2010

Managerspil

Jeg ved hvad i tænker:

Hvorfor skal jeg bruge tid på denne sæsons Superligamanagerspil, når jeg nu kunne passe mine stauder, sippe pastis og høre John Mayer?

Svaret er: jeg ved det ikke. Jeg gør det fordi der er dødsens stille på arbejdet og fordi jeg synes det er sjovt.

Ligaen hedder: Vesterbro Hardcore AGF og koden er vha. Spillet er ovre hos DR og det er måske sidste gang man får lov til at lege med gratis.

tirsdag den 13. juli 2010

Transferupdate


*Breaking news*

Jakob Poulsen til Randers?

Velkommen hjem Arthur!

Og nej, det er ikke bare ment som en undskyldning til at spille endnu et Gainsbourg nummer. Det kan være der kan komme lidt reel, je ne sais quoi, i kampen om højrebackpladsen under Peterstrojkaen.

søndag den 11. juli 2010

Fandenskarl



Hvis der er én, der rimer på VHA's motto "Passion & svin", er det Grauhunden aka Køteren aka Peter Puyol aka Peter Graulund. Terrieren over alle dem alle, som vi elsker at elske og de andre elsker at hade. Og vi elsker, at de elsker, at de hader ham.

Forleden tog vi en tur omkring Fredensvang for at vise vores kærlighed til Da Dog, og denne (altså kærligheden) har - med hjælp fra Pollo i Accra, Ghana - materialiseret sig i en meget naturtro træfigur af Århus' skarpeste striker siden ham med de store sko. Med skægstubbe, navn, nummer og VHA på maven. Dog har lille-Graulund ikke en jysk afro, men Pollo kunne jo ikke vide, at Peters hårvækst er i brunst her i den danske sommer.

Vi er jo beskedenheden selv her på bloggen, men vi kan godt afsløre, at gaven vakte glæde. Og vi kan også godt afsløre, at vi udnyttede chancen for lige at få noget til gengæld - noget for noget, om I vil.

Vi stillede nemlig tre krav, da Pollos Peter skiftede hænder:

1) Graulund indvilligede i at lade sig forevige med gaven. Det er vi glade for, da vi jo er blevet såret før. Jeppe Curth - det vil ikke blive glemt!

2) Graulund indvilligede i at rydde kaminhylden, så den smukke gave kommer til sin ret i det lille hjem - uanset hvad fruen måtte mene. Den tjekker vi op på ved en senere lejlighed.

3) Graulund lovede til slut, at han i denne sæson ikke vil pådrage sig følgende skader/lidelser: Diskusprolapser, podagra, gammelmandssukkersyge, alzheimers, difteri, syfilis, mononukleose eller urinsyregigt. Og det er vi sgu ærligt talt glade for.

Apropos hænder ville hædersmanden gerne lige prøve at holde VHA's udsendtes søn, som fik sig lidt af et chok, da det gik op for ham, at GF er rykket ned, mens han har koncentreret sig om at lære at gå. Men han kan ligeså godt lære, at det at følge AGF er lig et liv i smerte.



Peter: In you we trust. Go' sæson, gamle dreng.

onsdag den 7. juli 2010

Forberelser til oprykningsfesten #1

Evner forpligter, og da hverken moderskibet eller underskoven af blogs, fora (forum i flertal, ungdomstyper) eller andre blomster i den århusianske underskov synes at røre på sig, hænger den på os. Vi må i gang.



Kære Marc Perera Christensen

I den forgangne sæson var Vesterbro Hardcore AGF i al beskedenhed hovedkraften bag forberedelserne til det, der skulle have været årtusindets fest. Ja, selv H.C. Andersen-året ville have blegnet, når Århus lagde gader og stræder til fejringen af AGF’s første mesterskab siden selvsamme Hans Christian satte sit første kryds i dagbogen (hvis du forstår sådan en lille én). Vi havde endda aftaler med Peter Thyssen, Royal Unibrew, Flemming Bamse Jørgensen og mange, mange andre, men sådan skulle det altså ikke gå.



Nu må vi imidlertid op på grisen igen, og som de samvittighedsfulde typer, vi er, vil vi allerede nu forberede os på den oprykningsfest, som helt givet bliver en realitet senest den 29. maj, hvor sidste runde afvikles.



Vi ved, at du er inkarneret GF’er, og derfor håber vi – nej, vi forventer faktisk – at du vil gøre dit til at få det hele til at glide lidt lettere. Som du ved, er der onde kræfter, som ikke ønsker at se AGF tilbage i det fornemme selskab, og derfor kan det vise sig nødvendigt at hjælpe processen lidt på vej. Og her tænkte vi, at kulturbudgettet måske kunne hjælpe lidt på vej. Hvad med simpelthen at allokere lidt ressourcer til at gøre livet lidt lettere for dommere og modstandere? Du ved – lidt basører til bøffer, vin, guldure, pelse, letlevende damer og alufælge?



Se sådan her på det: Hvis AGF rykker op, bliver tilhængerne glade. Så køber de flere pølser i pølsevognene og køber blomster til konerne = øget efterspørgel på pølsemænd og blomstersælgere = flere arbejdspladser = flere skatteindtægter = flere penge til symfoniorkesteret = glad kulturrådmand.



Har vi en deal?


Svar: Intet.